Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Published
-
Ostrava :
Key Publishing,
2013
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- Monografie (KEY)
- Subjects
- Item Description
- Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Bibliography
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-163-4
Destination | Accessibility | Link | Link source |
---|---|---|---|
Digital library | Copyrighted | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |
Digital library | Available in the NL CR premises | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |