Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Get it

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Kadlec, 1940-2024
Other Authors
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Document Type
Books
Physical Description
496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Published
Ostrava : Key Publishing, 2013
Edition
Vyd. 1.
Series
Monografie (KEY)
Subjects
Item Description
Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliography
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-163-4

:

Information about library

Destination Accessibility Link Link source
Digital library Copyrighted Digitalizovaný dokument Moravian Library in Brno - Kramerius
Digital library Available in the NL CR premises Digitalizovaný dokument National Digital Library