Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava

Get it

Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Václav Janda
Document Type
Books
Physical Description
289 s. : 87 obr., 100 tab. ; 21 cm
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953
Edition
1. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Subjects
Item Description
2000 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografické odkazy
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
SVKHK
Sklad - do 45 min.
34 971
Outside loan
Live Status Unavailable
SVKHK
Sklad - do 45 min.
34 971a