Konservace potravin : základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa

To chci

V jednotlivých kapitolách knihy seznamuje autor s principem a účelem konservace potravin, probírá konservárenské suroviny a jejich látkové složení, pojednává o vnějších nemikrobiálních činitelích změn potravin i o mikrobiálních činitelích rozkladu a uvádí obranné prostředky proti nim.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
407 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Popis jednotky
2000 výt.
Uživatelské určení
Určeno středním a vyšším kádrům konservárenského průmyslu a studentům na vysokých a odborných školách
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.