Konservace potravin : základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa
V jednotlivých kapitolách knihy seznamuje autor s principem a účelem konservace potravin, probírá konservárenské suroviny a jejich látkové složení, pojednává o vnějších nemikrobiálních činitelích změn potravin i o mikrobiálních činitelích rozkladu a uvádí obranné prostředky proti nim.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 407 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1954
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
- Témata
- Popis jednotky
- 2000 výt.
- Uživatelské určení
- Určeno středním a vyšším kádrům konservárenského průmyslu a studentům na vysokých a odborných školách
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: