Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

To chci

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Kadlec, 1940-2024
Další autoři
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
496 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Vydáno
Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2013
Vydání
Vydání: první
Edice
Monografie (Key Publishing)
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-163-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP373 .K332 2013 b A 54902 b
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP373 .K332 2013 a A 54902 a
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP373 .K332 2013 A 54902