Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 496 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing s.r.o.,
2013
- Vydání
- Vydání: první
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin - Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-163-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/191
|
TP373 .K332 2013 b | A 54902 b | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/191
|
TP373 .K332 2013 a | A 54902 a | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/191
|
TP373 .K332 2013 | A 54902 |