Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 496 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
- Published
-
Ostrava :
Key Publishing s.r.o.,
2013
- Edition
- Vydání: první
- Series
- Monografie (Key Publishing)
- Subjects
- Item Description
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin - Bibliography
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-163-4
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
04
|
Loading…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/191
|
TP373 .K332 2013 b | A 54902 b | |||
04
|
Loading…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/191
|
TP373 .K332 2013 a | A 54902 a | |||
04
|
Loading…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/191
|
TP373 .K332 2013 | A 54902 |