Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Get it

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Kadlec, 1940-2024
Other Authors
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Document Type
Books
Physical Description
496 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Published
Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2013
Edition
Vydání: první
Series
Monografie (Key Publishing)
Subjects
Item Description
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Bibliography
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-163-4

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
04
Loading…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP373 .K332 2013 b A 54902 b
04
Loading…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP373 .K332 2013 a A 54902 a
04
Loading…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP373 .K332 2013 A 54902