Výroba nápojů z ovoce

To chci

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Uher
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
336 s.
Vydáno
Praha : SNTL, 1975
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potrav. literatury
Témata
Popis jednotky
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Obálka a vazba: Jindřich Vodička

:


Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
14
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V Po 537