Výroba nápojů z ovoce

Get it

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Uher
Document Type
Books
Physical Description
336 s.
Published
Praha : SNTL, 1975
Edition
1. vyd.
Series
Řada potrav. literatury
Subjects
Item Description
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Obálka a vazba: Jindřich Vodička

:


The library has another record(s) for this publication: record 1, record 2 (current record)

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
14
Loading…
Fond VŠCHT
Sklad
V Po 537