Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science + technology = Science + technologie alimentaire
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Noviny a časopisy
- Fyzický popis
- v. : ill. ; 30 cm
- Vydáno
-
Zurich :
Forster-Verlag AG,
1968-
Amsterdam : Elsevier - Témata
- Četnost vydávání
- Monthly, except in Feb. and Aug., 2006-
- ISSN
- 0023-6438
Instituce:
Národní technická knihovna
Informace o knihovně
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1990 23 1-6 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1996 29 1-8 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1997 30 1-4 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1997 30 5-8 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1998 31 1-6 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1999 32 1-8 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2000 33 1-6 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2001 34 1-4 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2001 34 5-8 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2002 35 1-4 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2002 35 5-8 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2003 36 1-4 | ||||
|
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
2003 36 5-8 |