Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science + technology = Science + technologie alimentaire

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
International Union of Food Science and Technology
Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.
International Union of Food Science and Technology.
Typ dokumentu
Noviny a časopisy
Fyzický popis
v. : ill. ; 30 cm
Vydáno
Zurich : Forster-Verlag AG, 1968-
Amsterdam : Elsevier
Témata
Četnost vydávání
Monthly, except in Feb. and Aug., 2006-
ISSN
0023-6438

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
1990 23 1-6
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
1996 29 1-8
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
1997 30 1-4
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
1997 30 5-8
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
1998 31 1-6
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
1999 32 1-8
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2000 33 1-6
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2001 34 1-4
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2001 34 5-8
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2002 35 1-4
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2002 35 5-8
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2003 36 1-4
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
2003 36 5-8