Laboratorní příručka analýzy potravin

To chci

V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Davídek, 1932-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
718 s. : il.
Vydáno
Praha : Nakladatelství technické literatury, 1981
Vydání
2. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
01
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3C/207
TX541 .D38 1981 z A 14409 z
14
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
TX541 .D38 1981 d A 14409 d
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3C/207
TX541 .D38 1981 c A 14409 c
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3C/207
TX541 .D38 1981 a A 14409 a
14
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
TX541 .D38 1981 g A 14409 g
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3C/207
TX541 .D38 1981 j A 14409 j
14
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
TX541 .D38 1981 f A 14409 f
14
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
TX541 .D38 1981 e A 14409 e
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3C/207
TX541 .D38 1981 h A 14409 h
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3C/207
TX541 .D38 1981 i A 14409 i
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
342 ÚCHPL
V 1140
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
321 ÚSC
21:6/78
14
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V Po 394 e