Laboratorní příručka analýzy potravin
V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 718 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Nakladatelství technické literatury,
1981
- Vydání
- 2. vyd.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
01
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX541 .D38 1981 z | A 14409 z | |||
14
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
TX541 .D38 1981 d | A 14409 d | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX541 .D38 1981 c | A 14409 c | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX541 .D38 1981 a | A 14409 a | |||
14
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
TX541 .D38 1981 g | A 14409 g | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX541 .D38 1981 j | A 14409 j | |||
14
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
TX541 .D38 1981 f | A 14409 f | |||
14
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
TX541 .D38 1981 e | A 14409 e | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX541 .D38 1981 h | A 14409 h | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX541 .D38 1981 i | A 14409 i | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
342 ÚCHPL
|
V 1140 | ||||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
321 ÚSC
|
21:6/78 | ||||
14
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Po 394 e |