Kulinární tradice moravských a slezských regionů

Get it

Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Lucie Kubásková
Other Authors
Jana Jírovcová
Document Type
Books
Physical Description
191 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 28 cm
Published
Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021
Edition
Vydání první
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-88270-25-6

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 216093
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 249938
In-house only
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 211360