Kulinární tradice moravských a slezských regionů
Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 191 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 28 cm
- Vydáno
-
Praha :
Národní zemědělské muzeum, s.p.o.,
2021
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-88270-25-6
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 D 216093 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
III 249938 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 D 211360 |