Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita

To chci

Kulinární kultura byla a je nedílnou součástí každodennosti společnosti, všech jejích vrstev a skupin bez ohledu na dobu, sociální prostředí a rodinné poměry, v níž žily. Jen role, kterou strava v konkrétních chvílích a souvislostech sehrávala, její skladba a způsob úpravy, podávání a konzumace, se odlišovaly.Publikace je jakýmsi celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Irena Korbelářová, 1963-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2015
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-176-1

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 132677
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 194870