Analýza potravin. Část B, Senzorická analýza
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : il. ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1986
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Vydavatel: VŠCHT
300 výt. - Uživatelské určení
- Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Přehled literatury a norem
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
SF I 083652 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
SF I 083651 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
III 106094 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 D 078154/Část B |