Analýza potravin. Část B, Senzorická analýza

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Jiří Davídek, 1932-2015
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : SNTL, 1986
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Vydavatel: VŠCHT
300 výt.
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie
Přehled literatury a norem
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF I 083652
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF I 083651
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 106094
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 078154/Část B