Technologie tuků : Určeno pro posl. fak. potrav. technologie. [Díl] 1

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Zajíc, 1926-
Další autoři
Jan Pokorný, 1928-2011
Ladislav Forman, 1936-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
265 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Přehledy lit.
S obr., tb. a grafy v textu
Vyd. Vys. škola chemickotechnologická v Praze
255 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0588.980,1