Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin : určeno pro posl. fak. potravinářské technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
309 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1965
Vydání
2., zcela přeprac. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vyd. Vys. škola chemickotechnologická v Praze
S obr., tb. a grafy v textu
1. vyd. naps. Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.