Fatty acid composition of cow milk fat produced on low-input mountain farms

To chci

The fatty acid (FA) composition of bulk milk fat was examined on three mountain dairy farms in the Czech Republic. Milk samples were collected in the period of indoor grass silage feeding (November–April) and in the grazing period (May–October). In total fifty FAs were identified in the milk fat. The two-way ANOVA with factors of the farm and of the period celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jan Frelich, 1941- , Martin Šlachta, 1975- , Oto Hanuš, 1957- , Jiří Špička , Eva Samková
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
5 il.
Publikováno v
Czech Journal of Animal Science. -- ISSN 1212-1819. -- Roč. 54, č. 12 (2009), s. 532-539
Témata
Popis jednotky
5 tabulek
Bibliografie
Literatura na s. 537-539

:


Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie