Správná výživa a stravování

To chci

Práce je určena především pracovníkům veřejného stravování a obsahuje souborné informace o jednotlivých druzích pokrmů a jejich sestavách v jídla složená z potravin sytících, energetických i ochranných. Kniha se zabývá i ochranou potravin před znehodnocením skladováním a přípravou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vilém Hons, 1890-1969
Další autoři
Marie Úlehlová-Tilschová, 1896-1978
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 s.
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1962
Vydání
2. vyd.
Edice
Knižnice Obchod a spotřebitel; sv. 8
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
3-.7835