Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Vydání
Vyd. 2. dopl.
Edice
Technické publikace ; č. 414
Témata
Popis jednotky
Tab.
Angl. res.
Bibliografie
Bibliogr.
ISBN
80-85120-60-7
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 cpk19970203681
003 CZ PrSKC
005 20100825150619.0
007 tu
008 970422s1997 xr a e 000 0 cze
015 |a cnb000203681 
020 |a 80-85120-60-7  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)38152207 
040 |a ABA001  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.3 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a Vyd. 2. dopl. 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 1997 
300 |a 195 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Technické publikace ;  |v č. 414 
500 |a Tab. 
500 |a Angl. res. 
504 |a Bibliogr. 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
710 2 |a Ústav zemědělských a potravinářských informací 
810 2 |a Ústav zemědělských a potravinářských informací.  |t Technické publikace 
900 |a ABA001  |b 16 
996 |e CBD007  |w 000146314  |s NZ 
996 |e KMC001  |c A 6118  |w kpw10730  |s NZ 
996 |e PAD001  |c 50396  |w kpw01130128  |s NZ 
996 |e ZLD002  |w 24434  |s NZ 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000939791&local_base=SKC