Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 195 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1997
- Vydání
- Vyd. 2. dopl.
- Edice
- Technické publikace ;
č. 414
- Témata
- Popis jednotky
- Tab.
Angl. res. - Bibliografie
- Bibliogr.
- ISBN
- 80-85120-60-7
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | cpk19970203681 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20100825150619.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 970422s1997 xr a e 000 0 cze | ||
015 | |a cnb000203681 | ||
020 | |a 80-85120-60-7 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)38152207 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 614 |x Veřejné zdraví a hygiena |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 614.3 | ||
100 | 1 | |a Pokorný, Jan, |d 1928-2011 |7 jk01100050 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / |c Jan Pokorný |
250 | |a Vyd. 2. dopl. | ||
260 | |a Praha : |b Ústav zemědělských a potravinářských informací, |c 1997 | ||
300 | |a 195 s. : |b il. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Technické publikace ; |v č. 414 | |
500 | |a Tab. | ||
500 | |a Angl. res. | ||
504 | |a Bibliogr. | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
710 | 2 | |a Ústav zemědělských a potravinářských informací | |
810 | 2 | |a Ústav zemědělských a potravinářských informací. |t Technické publikace | |
900 | |a ABA001 |b 16 | ||
996 | |e CBD007 |w 000146314 |s NZ | ||
996 | |e KMC001 |c A 6118 |w kpw10730 |s NZ | ||
996 | |e PAD001 |c 50396 |w kpw01130128 |s NZ | ||
996 | |e ZLD002 |w 24434 |s NZ | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000939791&local_base=SKC |