Weissella viridescens in meat products - a review

To chci

Although ubiquitous, bacteria of the Weissella genus are not given sufficient attention. Many members of the genus were originally classified as Leuconostoc or Lactobacillus. With the development of molecular methods, these phylogenetically closely related bacteria formed a separate group, the Weissella genus. Due to its heterofermentative metabolism, Weissella celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marta Dušková, 1980-
Další autoři
Josef Kameník
Renáta Karpíšková, 1956-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 il.
Publikováno v
Acta veterinaria. -- ISSN 0001-7213. -- Roč. 82, č. 3 (2013), s. 237-241, i-ii
Témata
Popis jednotky
4 barev. fot.
Bibliografie
Literatura na s. 240-241

:

Informace o knihovně

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Neznámý