Prekurzory a vznik koloidního zákalu piva

To chci

Colloidal haze is one of the most serious problems in modern brewing. The most common type of beer haze is formed from oligomeric polyphenols and proteins. The exact reaction mechanism of haze formation is not yet fully understood, though there are many theories dealing with this phenomenon. The best prevention of haze formation is to remove one or both the precursors. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Blanka Kotlíková, Lukáš Jelínek , Marcel Karabín , Pavel Dostálek, 1963-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
7 il.
Publikováno v
Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 107, č. 5 (2013), s. 362-368
Témata
Popis jednotky
Schemata
Bibliografie
Literatura na s. 368 (28 zázn.)

:

Informace o knihovně

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Neznámý
Web domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný Bibliographia medica Čechoslovaca
Web záznam v BMČ Bibliographia medica Čechoslovaca