Prekurzory a vznik koloidního zákalu piva
Colloidal haze is one of the most serious problems in modern brewing. The most common type of beer haze is formed from oligomeric polyphenols and proteins. The exact reaction mechanism of haze formation is not yet fully understood, though there are many theories dealing with this phenomenon. The best prevention of haze formation is to remove one or both the precursors. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 7 il.
- Publikováno v
- Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 107, č. 5 (2013), s. 362-368
- Témata
- Popis jednotky
- Schemata
- Bibliografie
- Literatura na s. 368 (28 zázn.)
Cíl | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|
Web | Plný text | Neznámý |
Web | domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný | Bibliographia medica Čechoslovaca |
Web | záznam v BMČ | Bibliographia medica Čechoslovaca |