Alergeny v pivu = Allergens in beer

To chci

This is a study about the content of allergens in beer, namely sulphur dioxide and gluten. The sulphur dioxide content was determined by using of chronopotentiometry. None of the beers analysed contained more than 20 mg/l of sulphur dioxide and in samples of Czech beers concentrations even lower than 10 mg/l were found. The gluten determination was accomplished celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Dostálek, 1963-
Další autoři
Josef Dvořák
Petr Hulín
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
3 il.
Publikováno v
Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 56, č. 2 (2010), s. 105-108
Témata
Popis jednotky
1 obr., 2 tabulky

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Plný text Národní technická knihovna
Web Neznámá dostupnost Resumé Národní technická knihovna
Web Neznámá dostupnost Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL