Základy krmné techniky

To chci

Návody techniky krmení, krmné normy a hodnoty krmiv jsou podloženy výsledky přesných fysiologických pokusů, konaných při krmení hospodářských zvířat v našich výrobních poměrech, a výsledky chemických rozborů krmiv, především statkových. Při výpočtech krmné hodnoty statkových krmiv bylo též použito vlastních koeficientů stravitelnosti. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jaroslav Herzig, 1901-1976
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
263 s. : il.
Vydáno
Praha : Brázda, 1951
Vydání
1. vyd.
Edice
Za vysoké výnosy, za vysokou užitkovost (Brázda)
Témata
Popis jednotky
25750 výt.
Pozn.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
138.384/ 1. vyd.