Základy krmné techniky
Návody techniky krmení, krmné normy a hodnoty krmiv jsou podloženy výsledky přesných fysiologických pokusů, konaných při krmení hospodářských zvířat v našich výrobních poměrech, a výsledky chemických rozborů krmiv, především statkových. Při výpočtech krmné hodnoty statkových krmiv bylo též použito vlastních koeficientů stravitelnosti. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 263 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Brázda,
1951
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Za vysoké výnosy, za vysokou užitkovost (Brázda)
- Témata
- Popis jednotky
- 25750 výt.
Pozn. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: