Výživové hodnoty potravin pro pacienty

To chci

Brožura obsahuje tabulky nutričních hodnot potravin, které se týkají diety pro pacienty s onemocněním ledvin a močového systému. Určeno odborné veřejnosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Teplan, 1949-
Další autoři
Olga Mengerová
Institut klinické a experimentální medicíny. Klinika nefrologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
16 s. ; 21 cm
Vydáno
Čestlice : Medica Publishing, c2004
Edice
Dieta (Medica Publishing - Pavla Momčilová)
Témata
Popis jednotky
Na obálce nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
Názvové údaje z obálky
ISBN
80-85936-50-X

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
1-155.547