Potravinová alergie a intolerance

To chci

Obecná část publikace věnuje pozornost epidemiologii, patofyziologii, alergenům, projevům, diagnostice včetně novinek v molekulární diagnostice, léčbě, prognóze a nakonec i legislativě. Druhá, speciální část představí jednotlivé potravinové skupiny, nechybí ani přehledy možných zkřížených reakcí. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Martin Fuchs, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
447 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Praha : Mladá fronta, 2016
Vydání
První vydání
Edice
Edice postgraduální medicíny
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-204-3757-0

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.