Potravinová alergie a intolerance

To chci

Obecná část publikace věnuje pozornost epidemiologii, patofyziologii, alergenům, projevům, diagnostice včetně novinek v molekulární diagnostice, léčbě, prognóze a nakonec i legislativě. Druhá, speciální část představí jednotlivé potravinové skupiny, nechybí ani přehledy možných zkřížených reakcí. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Martin Fuchs, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
447 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Praha : Mladá fronta, 2016
Vydání
První vydání
Edice
Edice postgraduální medicíny
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-204-3757-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.P.15.6 D103415
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
D103416