Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Jiří Davídek, 1932-2015
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
50 s. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Vydala VŠCHT v redakci VN MON, c1990
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
500 výt.
Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7080-047-X (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.B.L.22.1.3 LZC3617