Jedlé rostliny z přírody

To chci

I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dagmar Lánská
Další autoři
Pavel Žilák, 1962-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
223 s. : barev. il. ; 22 cm
Vydáno
[Praha] : Aventinum, 2006
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-86858-13-8 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.19.6 D92891
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.23.3 D100651
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.23.3 D100650