Jedlé rostliny z přírody
I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 223 s. : barev. il. ; 22 cm
- Vydáno
-
[Praha] :
Aventinum,
2006
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-86858-13-8 (váz.)
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.19.6 | D92891 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.23.3 | D100651 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.23.3 | D100650 |