Hygienické a výživové minimum pro pracovníky společného stravování

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Halačka, 1910-2002
Další autoři
Československo. Ministerstvo zdravotnictví
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
88 s. ; il. 8°
Vydáno
Praha : Ústř. ústav zdravot. osvěty, 1961
Edice
Na pomoc přednášejícím
Témata
Popis jednotky
4000 výt.
Vyd. MZd
Pozn.
Zdarma pro potř. zdravot. osvěty
Bibliografie
Přehl. použité lit.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.14.2.5 K19838