Sanitace poživatin : Příručka pro dobrovolné zdravotníky, zdravot. hlídky a družiny Čs. Červeného kříže

To chci

Příručka vysvětluje zásady výživy, probírá příčiny nákaz a otrav z potravin, dává praktický návod k sanitaci, t. j. k péči o zdravotní nezávadnost hlavních druhů potravin. Pojednává též o hygieně pri uskladnění a dopravě potravin a o hygieně provozu v prodejnách potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Halačka, 1910-2002
Další autoři
Marie Úlehlová-Tilschová, 1896-1978
Československý červený kříž
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
73, [2] s. ; il. 8°
Vydáno
Praha : SZdN, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice Čs. Červeného kříže
Témata
Popis jednotky
10000 výt.
Vyd. Čs. Červený kříž
Pozn.
Zdarma pro pracovníky a funkcionáře ČsČK

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.14.5.6 K19538