Sanitace poživatin : Příručka pro dobrovolné zdravotníky, zdravot. hlídky a družiny Čs. Červeného kříže
Příručka vysvětluje zásady výživy, probírá příčiny nákaz a otrav z potravin, dává praktický návod k sanitaci, t. j. k péči o zdravotní nezávadnost hlavních druhů potravin. Pojednává též o hygieně pri uskladnění a dopravě potravin a o hygieně provozu v prodejnách potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 73, [2] s. ; il. 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZdN,
1955
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice Čs. Červeného kříže
- Témata
- Popis jednotky
- 10000 výt.
Vyd. Čs. Červený kříž
Pozn.
Zdarma pro pracovníky a funkcionáře ČsČK