Chemie potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 142 s. : il., tab.
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1986
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Určeno pro posluchače VŠCHT, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.06.6.3 | K49107/1986 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.06.6.3 | K49108 |