Výživa a stravování školních dětí a studující mládeže : Jídelní lístky a receptury

To chci

Praktická příručka pojednává v textové části o hlavních zásadách správné výživy, hygienických požadavcích na zařízení a provoz kuchyní, o organizaci práce, spotřebních normách atd. Obsahuje vzorové jídelní lístky sestavené podle ročních období a věkových stupňů. Její součástí je i obsažná kartotéka receptur s údaji celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
334, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Vazba: Antonín Ernest
10000 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
Opr.
Bibliografie
Obsahuje bibliogr.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.12.8.1 K33112