Výživa a stravování školních dětí a studující mládeže : Jídelní lístky a receptury
Praktická příručka pojednává v textové části o hlavních zásadách správné výživy, hygienických požadavcích na zařízení a provoz kuchyní, o organizaci práce, spotřebních normách atd. Obsahuje vzorové jídelní lístky sestavené podle ročních období a věkových stupňů. Její součástí je i obsažná kartotéka receptur s údaji … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 334, [1] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní zdravotnické nakladatelství,
1964
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Vazba: Antonín Ernest
10000 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
Opr. - Bibliografie
- Obsahuje bibliogr.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: