Řekni mi co jíš : (a já ti povím něco o vztahu mezi náladou, vzhledem a potravou člověka)

To chci

V populární knížce poukazuje autor na řadu méně známých faktorů, které kladně či záporně ovlivňují přijímání a zpracování potravy. Objasňuje vliv nervové soustavy na trávicí činnost, sleduje poměr různých typů osobností k jídlu, vysvětluje, co a jakým způsobem ovlivňuje postoj k jídlu a společenský význam jídla. Zmiňuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Faltus, 1930-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
151 s.
Vydáno
Praha : Avicenum, zdravotnické nakladatelství, 1977
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
(Brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
ZUK_SK
S107232 (KUP)