Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska : tematická výběrová encyklopedie

To chci

Publikace představuje pokrmy, nápoje a další prvky stravování obyvatel všech sociálních vrstev, které byly identifikovány a verifikovány jako nosné hodnoty kulturního dědictví českých zemí 19. a 20. století. Obsahuje více než pět set hesel a přes tři sta fotografií, přehled základní literatury a informačních zdrojů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Irena Korbelářová, 1963-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
384 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2022
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
500 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-532-5

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
64 31C16633