Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Diana Benšová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
55 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
Vydáno
Olomouc : Bioinstitut, 2017
Edice
Metodika pro praxi (Bioinstitut)
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Pod názvem: Pasáže týkající se zpracování a výroby byly konzltovány se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-87371-33-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
392A47611