Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá

To chci

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Julia Child, 1912-2004
Další autoři:
Simone Beck, 1904-1991
Jan Kozák, 1970-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
727 stran :
Z cyklu:
Vydáno:
V Brně : JOTA, 2015
Vydání:
Vydání první
Edice:
Populárně naučná
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání
Fyzický popis:
727 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN:
978-80-7462-866-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B65444-2