Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství : kvalita mléka, hygienické požadavky na jeho zpracování, přímý prodej mléka : zásady ekologického chovu skotu, ovcí a koz

Get it

Nová metodika pro praxi o zpracování mléka v ekologickém zemědělství, kterou pro Bioinstitut zpracoval kolektiv autorů odborníků a praktiků, pasáže týkající se hygieny zpracování byly konzultovány s odborem veterinární hygieny a ekologie Státní veterinární správy ČR.

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Pavel Smetana, 1963- , Česko. Ministerstvo zemědělství, Ekologické zemědělství a zpracování biopotravin (projekt), PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
Document Type
Books
Physical Description
62 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 s. (errata autorských údajů v tiráži)
Published
Olomouc : Bioinstitut, 2009
Series
Metodika pro praxi (Bioinstitut)
Subjects
Item Description
"Publikace byla vydána v rámci projektu Ekologické zemědělství a zpracování biopotravin, který je realizován PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců ..."--Tiráž
Název z obálky
Pod názvem: Ministerstvo zemědělství
Bibliography
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-904174-5-8

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
MSVK
skladiště
H 85.302