Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství : kvalita mléka, hygienické požadavky na jeho zpracování, přímý prodej mléka : zásady ekologického chovu skotu, ovcí a koz
Nová metodika pro praxi o zpracování mléka v ekologickém zemědělství, kterou pro Bioinstitut zpracoval kolektiv autorů odborníků a praktiků, pasáže týkající se hygieny zpracování byly konzultovány s odborem veterinární hygieny a ekologie Státní veterinární správy ČR.
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 62 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 s. (errata autorských údajů v tiráži)
- Published
-
Olomouc :
Bioinstitut,
2009
- Series
- Metodika pro praxi (Bioinstitut)
- Subjects
- Item Description
- "Publikace byla vydána v rámci projektu Ekologické zemědělství a zpracování biopotravin, který je realizován PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců ..."--Tiráž
Název z obálky
Pod názvem: Ministerstvo zemědělství - Bibliography
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-904174-5-8