Technologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy

To chci

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2008
Vydání
2. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7373-026-0

:


MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 000479159
003 CZ OsMVK
005 20100503100207.0
007 ta
008 091124s2008 xr f |||| 0 cze d
015 |a cnb001852358 
020 |a 978-80-7373-026-0  |q (brožováno) 
040 |a OSA001  |b cze  |e AACR2  |9 1 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 641/642  |2 MRF-sel 
080 |a 663/664  |2 MRF-sel 
080 |a 613.2  |2 MRF-sel 
245 0 0 |a Technologie přípravy pokrmů 5 :  |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy /  |c Hana Sedláčková ... [et al.] 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 2008 
300 |a 135 s., [16] s. barev. obr. příl. ;  |c 30 cm 
500 |a Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |2 msvkth 
650 0 7 |a příprava  |2 msvkth 
650 0 7 |a technologie  |2 msvkth 
650 0 7 |a studená jídla  |2 msvkth 
650 0 7 |a předkrmy  |2 msvkth 
650 0 7 |a dietetika  |2 msvkth 
650 0 7 |a dietní jídla  |2 msvkth 
650 0 7 |a polotovary  |2 msvkth 
650 0 7 |a gastronomie  |2 msvkth 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |2 czenas 
700 1 |a Sedláčková, Hana,  |d 1925-2020  |7 jk01110537  |4 aut 
990 |a BK 
910 |a OSA001  |b H 83.731 
996 1 |b 2640200011  |c H 83.731  |l MSVK  |r skladiště  |n 014  |w 000479159  |u 000010  |e OSA001  |j MVK50  |s A  |t OSA001.MVK01000479159.MVK50000479159000010 
996 1 |b 2640200012  |c H 83.731 a  |l MSVK  |r skladiště  |n 009  |w 000479159  |u 000020  |e OSA001  |j MVK50  |s A  |t OSA001.MVK01000479159.MVK50000479159000020