Technologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Fortuna,
2008
- Vydání
- 2. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7373-026-0
MARC
LEADER | 00000nam a22000007a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000479159 | ||
003 | CZ OsMVK | ||
005 | 20100503100207.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 091124s2008 xr f |||| 0 cze d | ||
015 | |a cnb001852358 | ||
020 | |a 978-80-7373-026-0 |q (brožováno) | ||
040 | |a OSA001 |b cze |e AACR2 |9 1 | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 641/642 |2 MRF-sel | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF-sel | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF-sel | ||
245 | 0 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů 5 : |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / |c Hana Sedláčková ... [et al.] |
250 | |a 2. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Fortuna, |c 2008 | ||
300 | |a 135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; |c 30 cm | ||
500 | |a Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a kuchařství |7 ph115027 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a jídla |7 ph114847 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a jídla |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a příprava |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a technologie |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a studená jídla |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a předkrmy |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a dietetika |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a dietní jídla |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a polotovary |2 msvkth |
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |2 msvkth |
655 | 7 | |a učebnice středních škol |7 fd133771 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Sedláčková, Hana, |d 1925-2020 |7 jk01110537 |4 aut | |
990 | |a BK | ||
910 | |a OSA001 |b H 83.731 | ||
996 | 1 | |b 2640200011 |c H 83.731 |l MSVK |r skladiště |n 014 |w 000479159 |u 000010 |e OSA001 |j MVK50 |s A |t OSA001.MVK01000479159.MVK50000479159000010 | |
996 | 1 | |b 2640200012 |c H 83.731 a |l MSVK |r skladiště |n 009 |w 000479159 |u 000020 |e OSA001 |j MVK50 |s A |t OSA001.MVK01000479159.MVK50000479159000020 |