Základy pekárenské technologie

Get it

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Josef Příhoda, 1938-
Other Authors
Pavla Humpolíková, 1957-
Dana Novotná
Document Type
Books
Physical Description
363 s. : il. ; 21 cm
Published
Praha : Pekař a cukrář, 2003
Edition
Vyd. 1.
Series
Knižnice Pekaře a cukráře
Subjects
Item Description
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-902922-1-6 (váz.)

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
MSVK
sklad Kunčičky
G 312.397