Dieta při kardiovaskulárních onemocněních
Příručka pro pacienty stručně popisuje nebezpečí kardiovaskulární nemoci a zejména se soustřeďuje na zásady redukční diety. Po stručných úvodních kapitolách s tabulkami dietních doporučení následují podrobné předpisy na jednotlivá nízkokalorická jídla se sníženým obsahem cholesterolu. Připojen vzorový jídelníček.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 79 s.
- Vydáno
-
Praha :
Triton,
1998
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Diety (Triton)
- ISBN
- 80-7254-013-0
Instituce:
Středočeská knihovna v Kladně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.