Dieta při kardiovaskulárních onemocněních

To chci

Příručka pro pacienty stručně popisuje nebezpečí kardiovaskulární nemoci a zejména se soustřeďuje na zásady redukční diety. Po stručných úvodních kapitolách s tabulkami dietních doporučení následují podrobné předpisy na jednotlivá nízkokalorická jídla se sníženým obsahem cholesterolu. Připojen vzorový jídelníček.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Widimský, 1925-2020
Další autoři
Eva Patlejchová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
79 s.
Vydáno
Praha : Triton, 1998
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Diety (Triton)
ISBN
80-7254-013-0

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 179055