Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen

To chci

Základní principy HACCP (systém kritických bodů) a jeho zavádění do praxe, hlavní požadavky na osobní a provozní hygienu nebo přehled zdravotních nebezpečí z potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michal Voldřich, 1962-2013
Další autoři
Marie Jechová, 1946-
Marcela Kaudelová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
73 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 brožura (11 l.)
Vydáno
Praha : České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Moderní obchod
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
ISBN
80-903401-2-1 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 240154