Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Šedivý
Další autoři
Martin Hanus
Eva Řehák Nováková, 1964-
Pavel Skřivan
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
266 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
Vydáno
Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015
Edice
Knižnice Pekaře a cukráře
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-905481-2-1

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
OSVOKL
III.,Výroba běžného pečiva / J 327424/III