Lihovarství. II. díl
Encyklopedické dílo obsáhlo v tomto svazku destilaci lihu ze zápar, jeho rafinaci, lihová měřidla, skladování a denaturaci lihu, ztráty a výtěžky, lihovarské výpalky, výrobu potaše a analytickou kontrolu. Kapitolami o bezpečnosti práce a lihoměrnými tabulkami je text uzavřen.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 396 s. : il. ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1963
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
Přehled literatury
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
II. díl | 42 520/2 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
II. díl | 42 520/2a | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
II. díl | 42 520/2b | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
II. díl | 42 520/2c |