Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. : il.
Vydáno
Praha : SNTL, 1962 dotisk
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vydavatel: Vysoká škola chemickotechnologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.