99 národních specialit sovětské kuchyně

To chci

Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmy z drůbeže.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Švandrlík, 1932-2009
Další autoři
Alena Vlčková
Jiří Winter-Neprakta, 1924-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
132 s. : il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Lidové nakladatelství, 1981
Vydání
1. vyd.
Edice
Klub přátel sovětské literatury

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
612 209