Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování

To chci

Učebnice se zaměřuje na vlivy biologické hodnoty potravin, činitele změn potravin a technologii zpracování potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Hrdlička
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
147 stran ; 29 cm
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1966
Vydání
1. vydání
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol (Státní pedagogické nakladatelství)
Témata
Popis jednotky
2000 výtisků
Uživatelské určení
Schváleno výnosem ministerstva školství a kultury ze dne 28. června 1965, čís. 27874/65-II/3 jako učební text pro I. ročník střední školy společného stravování
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
STUDOVNA - pouze prezenčně
Učebnice Depozitář
III 15804V1