Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování
Učebnice se zaměřuje na vlivy biologické hodnoty potravin, činitele změn potravin a technologii zpracování potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 147 stran ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1966
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Učebnice odborných a středních odborných škol (Státní pedagogické nakladatelství)
- Témata
- Popis jednotky
- 2000 výtisků
- Uživatelské určení
- Schváleno výnosem ministerstva školství a kultury ze dne 28. června 1965, čís. 27874/65-II/3 jako učební text pro I. ročník střední školy společného stravování
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: