Mlékařství a sýrařství : pokyny k vědomostem o nabývání, složení, jakosti a vlastnostech (pravidelných i nepravidelných) mléka, dobývání smetany, másla, sýra a jiných výrobků, s dodatkem o zřizování společenstev ku zužitkování mléka

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Richard Purghart, 1851-1910
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
80 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
V Praze : A. Reinwart, 1895
Edice
Hospodářská knihovna (A. Reinwart)
Témata
Popis jednotky
Obr.

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.