Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin

To chci

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze spolehlivě a s dostatečnou přesností měřit. Současná praxe vyžaduje, aby technolog ve výrobě ovládal nejnutnější základy oboru automatického řízení, protože celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Kadlec, 1938-
Další autoři
Miloš Kmínek, 1941-
Pavel Kadlec, 1940-2024
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
804 stran : barevné ilustrace
Vydáno
Ostrava : KEY Publishing s.r.o., 2015
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Seznam zkratek
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-232-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
01
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP372 .8 .K33 2015 A 53064
04
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP372 .8 .K33 2015 a A 53064 a
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
321 ÚSC
21:20/16
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
321 ÚSC
21:21/16
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
321 ÚSC
21:22/16
24
Načítá se…
VŠCHT ústavy
319 ÚB
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
319 ÚB
24
Načítá se…
VŠCHT ústavy
409 ÚCHI
24
Načítá se…
VŠCHT ústavy
111 ÚOT
447/16 H 4
24
Načítá se…
VŠCHT ústavy
111 ÚOT
448/16 H 4
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
217 ÚTVP
V 217-1809