Přeskočit na obsah
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Změny tkáňových lipidů probíha...
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Změny tkáňových lipidů probíhající ve zmraženém drůbežím mase
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Eva Davídková
Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Vysokoškolské práce
Dizertační práce
Fyzický popis
72 s.
Vydáno
Praha :
1968
Témata
lipidy
drůbeží maso - mražení
disertace
Instituce:
Národní technická knihovna
Informace o knihovně
Jednotky
Metadata
Instituce
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V D 886
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky