Přeskočit na obsah
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Použití některých moderních fy...
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Použití některých moderních fysikálně chemických metod v potravinářské chemii
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Jiří Davídek
Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Vysokoškolské práce
Habilitační práce
Fyzický popis
232 s.
Vydáno
Praha :
1962
Témata
potravinářství
habilitační práce
Instituce:
Národní technická knihovna
Informace o knihovně
Jednotky
Metadata
Instituce
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V D 349
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Interakce složek potravin významných pro nutriční a senzorickou hodnotu potravin
Jiří Davídek, 1932-
Analýza potravin. část B, sensorická analýza
Jan Pokorný